_ _ _ _ _______☼ Utdelningssoftaren ☼_______ _ _ _ _

Skrivet onsdag 6 december 2017

Rikatillsammans "Bitcoin: vad är grejen och är det en bubbla eller inte?"Vi ser det överallt och vi hör det överallt, Bitcoin. Ingen kan vid detta laget ha missat ”blockchain” hysterin och speciellt valutan Bitcoin.

Vi hör om det på TV, radio, grannen, kusinen, arbetskollegan, busschauffören, taxichauffören, kassörskan på Willys, vänner och till och med dina ' Fuck Buddies.
Vi ser det varje dag på Facebook och andra sociala medier. Alla skriker "Investera i Bitcoin!"

Jag fastnade i Jan:s blogginlägg p.g.a att jag själv hör om denna valuta varje dag. Alla pratar om den.
- Varför jag INTE investerade i denna valuta var p.g.a det jag skriver i början av detta inlägg.
Till exempel minns vi nog den stora IT-boomen då alla, verkligen alla investerade i IT-relaterade bolag eller den senaste, fingerprints. Det senaste var kanske ett dåligt exempel men jag skriver bara ner mina tankar. Jag anser personligen, om det blir en hysteri där alla investerar i ett bolag som växer som en snok som tagit superviagra blandat med anabola- steroider , i en teknik eller en valuta som denna är som att investera en massa pengar i ett förhoppningsbolag. Då tar jag ett steg tillbaka. Jag ser ingen framtid att tjäna pengar i denna tekniken. Jag som Jan, gillar tekniken i sig men som investering? Nja. Jag kände som sagt verkligen igen  mig i det Jan skriver och berättar om.

Bloggaren av rikatillsammans, Jan Bolmeson har idag som sagt lagt ut en video om just kryptovalutan Bitcoin, tekniken bakom blockchain och investeringarna i detta. Mycket intressant och välinformerat blogginlägg och video.____________________________________________________________________________________________________________

Om det nu är någon som läser denna blogg så hörs vi kanske i kommentarsfältet. PS glöm inte att dela inlägget och hela bloggen. ↓☺

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam/ skräppost raderas.