_ _ _ _ _______☼ Utdelningssoftaren ☼_______ _ _ _ _


🕙 Skrivet onsdag 19 december 2018

Jag har skrivit upp mig som organdonator.


Jag har i dagarna skrivit upp mig som organdonator.
- Egentligen borde jag väl ha gjort detta för länge sedan, men det har bara inte blivit av.
Visst känns det lite olustigt på något vis att skriva upp mig sig på denna lista och även lite obehagligt. Men nu är det iallafall gjort :)Jag är nog inte den enda som säger samma sak som mig. Varför alla inte automatiskt är uppskrivna som donatorer och man får aktivt säga nej till detta i t.e.x i deklarationen är ren dumhet.
Läs mer om organdonation här:

http://www.livsviktigt.se

http://blidonator.se/

https://www.socialstyrelsen.se/donationsregistret
Registrera dig och bli organdonator hos socialstyrelsen: https://www.socialstyrelsen.se/donationsregistretDetta görs enkelt med och utan mobilt bankid!
Registrera dig och bli organdonator hos socialstyrelsen: https://www.socialstyrelsen.se/donationsregistret Detta görs enkelt med och utan mobilt bankid!
*Jag köper och säljer mina aktier och fonder genom Avanza


*Bloggen och detta inlägg innehåller affiliatelänkar.Om det nu är någon som läser denna blogg så hörs vi kanske i kommentarsfältet. PS glöm inte att dela inlägget.↓☺

1 kommentar:

  1. Bra gjort och jag håller med - Sverige borde, likt Österrike, ha "opt out" vad gäller organdonation. Det skulle korta väntetiderna och rädda liv. Tyvärr har vi dock förmodligen på tok för fega politiker i Sverige för att det någonsin ska kunna bli verklighet.

    Mvh

    SvaraRadera


Vill du synas här? Ta kontakt!