_ _ _ _ _______☼ Utdelningssoftaren ☼_______ _ _ _ _


🕙 Skrivet tisdag 16 juni 2020

Stepler - Gå och få.Stepler är en suverän app som inte stör dig ett dugg. Stepler räknar dina steg och du får poäng för detta som du kan byta in saker/ upplevelser för😙

Jag har plockat ut exempelvis gratismånader för e-böcker & ljudböcker och har poäng för minst 1 år. 
Men det finns även mycket annat skoj att hämta ut. 

Gratis som gratis.

"Gör det värt​

Vardagsmotion är precis vad det heter, var dags motion. Vi vill peppa dig att komma igång med motionen, därför kan du med Stepler samla poäng som omvandlas till rabatter och presentkort hos vårt stora utbud av samarbetspartners.Må bättre

Att motionera har flera, fysiska, fördelar. Din hälsa förbättras, din kropp utsöndrar endorfiner och dopamin vilket får dig att bli gladare.

Schysta erbjudanden

Du sparar pengar hos några av landets största återförsäljare. Det innebär att du för varje extra promenad du tar med hunden eller varje gång du väljer bort bussen sparar pengar på dina inköp. "
Hämta appen direkt från;

Gymgrossisten är en grym webshop för allt med din träning! Jag har använt mig av dom sedan jag var 15 år gammal och det var över 15 år sedan!

Köp dina träningsprodukter på https://www.gymgrossisten.com, rekommenderas varmt!
- En annan app jag använder är 7- minute.

Gå med i rörelsen på 30 miljoner+ användare och se resultat med bara 7 minuter om dagen. Att komma i form har aldrig varit så lätt - eller så kul. 

Seven's träning är baserad på vetenskapliga studier för att ge maximal nytta på kortast möjliga tid. Med anpassade träningsplaner ser Seven också till att du får ut det mesta av din träning. Vill du gå i form, gå ner i vikt eller bli stark? Ställ bara in ditt mål och din träningsnivå och låt Seven ta hand om resten. VARFÖR SJU?

• Träna var som helst, när som helst, ingen utrustning behövs
• Skapa en vana att träna med vår vardagliga träningsutmaning 
• Tävla med vänner för extra uppmuntran och stöd 
• Tjäna prestationer från nybörjare till idrottare när du varierar din rutin 
• Skapa egna träningspassar anpassade efter dina behov och preferenser

En bra app för periodiskfasta. Jag har under många år hållit på med 16:8-metoden och en enklare variant av periodisk fasta är att hoppa över frukosten enligt 16:8-metoden. 
Denna går ut på att fasta 16 av dygnets timmar, äter gör man under det åttatimmarsspann som återstår. 

 • Circadian rhythm – 13 hour. 
  Denna fasta börjar vid solnedgången och varar till morgonen. Den är baserad på forskningen från forskaren Dr Stachin Panda och efterliknar kroppens naturliga klocka.

 • 16:8 intermittent fast – 16 hour.
  En populär 16-timmarsfasta med ett 8-timmars matningsfönster. De flesta gillar att hoppa över frukost, men andra tycker att det är bekvämare att hoppa över middagen - det beror på din livsstil. Jag personligen hoppar oftast över frukosten men det sker att jag hoppar kvällsmaten och det beror då på hur jag arbetar.

 • 18:6 intermittent fast.
  Det längre fönstefönstret hjälper levern att bli av med mer glykogen, kroppen börjar använda ketoner för bränsle och autofag kommer att sparka in för att befria kroppen från skadade celler.

 • 20:4 intermittent fast – 29 hour.
  En populär 20-timmarsfasta med ett 4-timmars matningsfönster. Det kallas EMOD (en måltid om dagen), ofta bara middag. Zero-utvecklaren rekommenderar att man arbetar upp till denna nivå eftersom det har varit fördelaktigt för viktminskning, ketonproduktion, måttlig autofagi och mental skärpa. Jag personligen kör 24h fasta 1 gång i månaden men rekommendationen är 1-2 gånger i veckan .

 • 36 hour fast – kallas ibland  munk-fastan'.
  Det startas ofta på en söndagskväll och slutar på en tisdag morgon. Detta är en utmanande fasta som främjar kraftfulla cellulära rengöringsfördelar och kan hjälpa till att återställa ämnesomsättningen. 

Custom' valfri fasta upp till 5 dygn.

Några fördelar med periodisk fasta är: 
 • Förbättrad blodsockerreglering 
 • Bättre hjärtfrekvens och blodtryck 
 • Ökat stressmotstånd 
 • Bromsa effekter av åldrande 
 • Minskad inflammation 
 • Förbättrad kognitiv funktion

  - och givetvis viktminskning om man håller en sund kost.*Jag köper och säljer mina aktier och fonder genom Avanza


*Bloggen och detta inlägg innehåller affiliatelänkar.Om det nu är någon som läser denna blogg så hörs vi kanske i kommentarsfältet. PS glöm inte att dela inlägget.↓☺

2 kommentarer:

 1. Haft appen ett tag. Plockade senast ut ett presentkort på H&M.

  Pappa betalar? - Bloggen om privatekonomi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, trevlig app! Hoppas bara på att det ska dyka upp lite fler produkter att välja mellan:)

   Radera


Vill du synas här? Ta kontakt!