_ _ _ _ _______☼ Utdelningssoftaren ☼_______ _ _ _ _


🕙 Skrivet torsdag 30 september 2021

Vad använder utdelningssoftaren för VIRUSSKYDD?!

Vad använder Utdelningssoftaren för virusskydd? 

Vi är i tider då cyberhotet är större än någonsin, nästan allt är uppkopplat till internet. Ditt hem aka "smarthem", telefon, surfplattor, banker, plånböcker ja bilen - nästan allt och ändå hör vi inte mycket om hoten längre?- Problemen har inte minskat, utan tvärtom & varför vi inte hör om det i media längre kan jag inte svara på. Men massvis med människor får sina livsverk, bilder, program, arbete etcetera kapade varje dag! Med otur förstörda för alltid. Med "tur" , kan du betala lösensumma till de kriminella och därefter få dina saker tillbaka. Många tusentalskronor fattigare & är det ditt företag som blivit drabbat kan du räkna med miljoner i lösesummor som måste betalas till angriparna.  

Cyberangreppen och dataintrången är större än nånsin!

Världen är idag mer än någonsin tidigare beroende av teknik. Företag och myndigheter lagrar mycket data. Fler och fler system är sammankopplade, och allt eftersom digitaliseringen fortsätter kommer fler och fler system kopplas ihop. Digitaliseringen är inte bara positiv, den betyder också att vi blir mer sårbara. Hur många bilder och filmer har du i din telefon? Din dator? Molnet? Är dom skyddade? 


Vilka är de vanligaste typerna av cybersäkerhetshot? Det finns flera olika typer av möjliga cyberattacker: 

 • Malware - skadlig programvara som datavirus, spionprogram, trojanska hästar och keyloggers.
 • Ransomware - Malware som låser eller krypterar data tills en lösen betalas. 
 • Phishing Attacks - Åtgärden för att skaffa känslig information (t.ex. lösenord, kreditkortsinformation) via ett förtäckt e-postmeddelande, telefonsamtal eller textmeddelande.
 •  Social engineering - Den psykologiska manipuleringen av individer för att få konfidentiell information; överlappar ofta med phishing.

Det vanligaste för både privatpersoner och företag numera är Ransomware - man får helt enkelt sina saker låsta med lösenord. Det finns ingen som helst möjlighet att få tag på grejerna fören lösen betalats.

Sen är Pishing Attacks fortsatt oerhört vanligt. Man får helt enkelt sina betalkort kapade oftast genom suspekta, förfalskade hemsidor.


Man kommer långt med gratis antivirusskydd men experterna är eniga, ett fulldugligt skydd med både virusskydd och brandvägg så är gratisvarianterna som Windows Defender fortsatt inte lika bra.


Under många år har jag använt mig av AVG - Internet Security som både har visrusskydd och brandvägg. AVG - använder den senaste antivirustekniken för att bekämpa alla typer av virus, skadlig programvara, spionprogram, rootkits, trojaner och alla typer av skadliga prylar som hotar dina enheter.


 • Antivirus 
 • Online sköld 
 • Länkskydd 
 • Filmakulator 
 • Datakryptering 
 • Identitetsskydd 
 • Anti-ransomware 
 • Antispam 
 • 2-vägs brandvägg

MED MERA!
 ENDAST HOS UTDELNINGSSOFTAREN kan du nu få AVG komplettskydd- för DUNDERPRISER:

1 år för 99kr (återförsäljare 549kr)

2 år för 195kr (återförsäljare 994kr)

Officiella Avg.com (49,99 euro, 507kr för 1 år)Sänd ett mail till frihet.innan.40@gmail.com vad du är intresserad av. 

- Du får betalningsinformation och när betalningen är utförd får du (inom 24h) en legit kod som först skall aktiveras på AVG:s officiella hemsida (https://www.avg.com/en-gb/activation) Därefter laddar du ner programmet hos dom och åter skriver/registrerar in koden i programmet. 

Fullständig guide kommer i mejlet. *Jag köper och säljer mina aktier och fonder genom Avanza


*Bloggen och detta inlägg innehåller affiliatelänkar.Om det nu är någon som läser denna blogg så hörs vi kanske i kommentarsfältet. PS glöm inte att dela inlägget.↓☺

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar


Vill du synas här? Ta kontakt!