_ _ _ _ _______☼ Utdelningssoftaren ☼_______ _ _ _ _

Skrivet tisdag 13 november 2018

Ökar utgifterna med femhundra kronor per månad.


Från 6500 kr per månad till 7000 kr jämt ökar jag nu utgifterna med per månad.

Det är då matbudget som utökas några hundralappar per månad och en helt ny utgiftspost som jag kallar "Annat" som har lagts till. Totalt 500 kr.

Skrivet lördag 10 november 2018

Utveckling [Oktober]


Gipset och stygnen är nu borttagna! 
Nu blir det rehab ett par veckor. Jag hoppas jag kan börja jobba igen till månadsskiftet även om sjukskrivningen är ganska mycket längre än så. Men jag både vill och behöver resa tillbaka till Norge igen.
Skrivet onsdag 7 november 2018

Utdelningar & totalt investerat [Oktober] 

Det har varit kalla men fina dagar här i Skåne så det har blivit några turer runt om i länet. Riktigt skönt att få komma ut i naturen och bort från allt buller =)

Utdelningarna fortsätter plinga in och det gjorde det även under oktober månad och skönt det efter en grå och ruskig börsmånad oktober gav ossシ
Skrivet söndag 4 november 2018

Lön & sparande [Oktober]

Lön och sparande för oktober. 

Sitter fortsatt hemma med gipsad arm, men det går faktiskt bra ツ . Riktiga smärtor har jag haft, men det blir bättre och bättre. Jag vet inte vad jag tycker om läkemedlet "Oxy" mer än att jag är förvånad hur enkelt sjukvården ser på läkemedlet vilket då är morfin. Detta läkemedel har förstört många människoliv och är väldigt beroendeframkallande. Det var det de skrev ut till mig, inte en gång utan två gånger -_- . Jag tycker ändå de borde ha kommit längre inom "smärtvården". Vi får väl vänta ett bra tag till innan vi alla kan hämta ut de gröna plantorna från våra apotek.Skrivet fredag 2 november 2018

Arbitrage- handel. Handel med kryptovaluta med automatisk robot.

Kryptovaluta & auto-robot som gör jobbet åt dig.
Jag har nu 10 år försent börjat investera i kryptovaluta. Eller rättare sagt arbitrage- trading. 

Om du inte redan vet vad arbitrage handel är så är det när du utnyttjar prisskillnader mellan två olika börser genom att köpa en tillgång billigare på den ena marknaden och skicka den till en annan börs där tillgången handlas till ett högre pris, och sälja den där.

Skrivet onsdag 31 oktober 2018

Investeringar Oktober + [Köpt & Sålt]Även under oktober månad så rördes det om i portföljen och två bolag till har fått lämna. 
Dessa såldes tidigt under månadsskiftet så jag fick lite extra pengar i vinst och fyllde på de andra bolagen med dessa utöver den vanliga månadsinsättningen ifrån lönekontot. 
Skrivet söndag 28 oktober 2018

Utveckling [september]Vilken turbulent period vi är i nu och det visar sig på börsen ser jag. Mycket rött hos mig men av någon anledning så känns hjärtat och magen bättre nu än innan, då det är så mycket lättare att välja sina köp nu än innan hehe! 😃 Bara bolagen ger mig valuta för pengarna tills jag går över till livet i frihet om en tioårsperiod så är jag mer än nöjd^^
Skrivet torsdag 25 oktober 2018

En genväg på 5 minuter blev till 5 timmar.Här om dagen när jag var hos en god vän och njöt av min ledighet så behövde jag ta mig hem en snabbis, varför inte låna ett par roller? Det är väl som att lära sig cykla, har man väl lärt sig det en gång så sitter det kvar livet ut och jag var ju ett 'hobbyproffs' som ung för då 15-20 år sedan (anser jag själv).

Skrivet tisdag 23 oktober 2018

Utdelningar & totalt investerat [Sep]
När jag går ut från jobbet och dörrarna stängs bakom mig så känner jag mig så här;
Sitter med en kopp kaffe och njuter av ledigheten. Två veckor semester är att vänta så ikväll flyger jag hem till Sverige igen :)

Vid varje ledighet, om så bara för en dag så skiner hela jag och jag är världens lyckligaste man haha. 


Skrivet lördag 20 oktober 2018

"LÅGKONJUNKTUREN KOMMER!"


- Youtubern Henrik Jönsson har släppt en sevärd video om lågkonjunktur ☺️.