_ _ _ _ _______☼ Utdelningssoftaren ☼_______ _ _ _ _


Din digitala vårdcentral & apotek
AVGIFTER: 
Kostnad för appen: 0 kr 
Patientavgift: 0 kr*  Vården finansieras likt en vanlig vårdcentral med skattemedel. Kostnaden belastar det landsting där du är folkbokförd.


Jag anser att sjukvården i Sverige har fallerat. Om sin vårdcentral ens har drop-in tider så är väntetiderna flera timmar och genom telefonbokning får man som oftast en tid flera månader fram i tiden (jag överdriver inte). 

Jag har använt digitala vårdcentraler sedan 2015 och det har fungerat förvånansvärt bra. Visst har jag fått besöka en fysisk vårdcentral en och annan gång, men merparten av gångerna har jag ringt den digitala vårdcentralen och 5 minuter senare har jag ett recept mot den åkomman jag har. 

Under de senaste åren har jag använt mig av doktor.se som med hjälp av chatt, röstsamtal och eller videosamtal kan få snabb hjälp av sjuksköterskor, läkare, psykologer, specialistsjuksköterskor och barnmorskor.

Du kan få hjälp med allt som Allergi, Oro/Ångest, Barn, Feber, Hosta, Hud, Intyg, Mage, Recept, Underliv osv. 

Det jag även tycker är super med doktor.se är deras öppettider vilket är dygnet runt på vardagar och helger 08.00 -16.00, Röda dagar stängt. (Var obs på ev förändringar)


AVGIFTER: 
Kostnad för appen: 0 kr 
Patientavgift: 0 kr*  Vården finansieras likt en vanlig vårdcentral med skattemedel. Kostnaden belastar det landsting där du är folkbokförd.


Apotek 365 är en onlinebutik med över 4000 hälsoartiklar. Produkterna dom säljer rör sig inom områden som tex hälsokost, vitaminer, kosttillskott, receptfria läkemedel, diet, träning, graviditet och graviditetstester, drogtester för hemma bruk, skönhetsprodukter och intimprodukter mm.Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja och erbjuder ett brett utbud av hälso-och skönhetsprodukter, läkemedel och hälsotjänster.

https://www.apoteket.se
*Bloggen och detta inlägg innehåller affiliatelänkar.
Om det nu är någon som läser denna blogg så hörs vi kanske i kommentarsfältet. PS glöm inte att dela inlägget.↓☺

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar


Vill du synas här? Ta kontakt!