_ _ _ _ _______☼ Utdelningssoftaren ☼_______ _ _ _ _


[VPN]

Rek: 


Jag använder en VPN tjänst för att:

  • Jag värnar om min integritet väldigt högt
  • Jag arbetar och reser ofta utomlands
  • Kunna se Svensk TV när jag är utomlands
  • Skyddar mig mot brottslingar

* VPN tjänsten döljer min riktiga IP-adress och skyddar därmed min integritet.  
* Ip-adressen kan ställas in så datorn tror jag befinner mig i ett annat land. Därmed kan jag till exempel se SVT-Play:s hela utbud, även när jag är utomlands (Vilket man annars inte kan).

* VPN tjänsten krypterar min trafik. När jag till exempel sitter ute på ett offentligt nätverk (Flygplatsen eller ett cafe') kan brottslingar komma åt din trafik och se när du skriver in dina lösenord som kan vara till din bank. VPN krypterar denna trafiken så den blir oläsbar.

* Jag använder och bor som sagt oftast i boenden som står för min arbetsgivare. 
Jag rekommenderar absolut VPN för att surfa anonymt på internet ☺️☺️☺️. 


OVPN är ett snabb, bra och billigt alternativ för den som tycker att transparens, hög säkerhet och en svensktjänst på svenska är viktigt (som dessutom erbjuder åtkomst till svenska streamingtjänster). 

OVPN använder jag personligen. Stabilaste på marknaden enligt mig själv. Inga problem att komma åt utländska streamingtjänster, tydlig, automatisk, stabil och enkel! 

Vill någon läsare dela tjänsten med mig (upp till 8 personer, 1 enhet så finns möjligheten! För tillfälligt delas tjänsten inte med någon, så just nu blir det i så fall 25kr månaden.NordVPN är en säker och pålitlig VPN. Den har en tydlig och transparent integritetspolicy, och den sparar ingen data som kan orsaka dig några problem. 
Enkelt nog för nybörjare men med ett utbud bra nog för den mest säkerhetsmedvetne användaren. 

Ivacy skyddar din identitet på Internet, och gör det möjligt att komma åt material som bara kan nås i ett visst land. Till exempel kan du med en VPN-tjänst från Ivacy på ett enkelt sätt titta på amerikanska Netflix, som har en betydligt större mängd titlar jämfört med vad vi har i Sverige.


PureVPN är en av de äldsta leverantörerna av virtuella privata nätverk, då de har varit aktiva sedan 2006 och hundratusentals människor världen över använder PureVPN för att surfa säkert.

En fördel med Pure VPN är att den är billig och man har många servrar i många länder, över 2000 servrar i 140 länder.
Annars så är det inte så många fördelar med denna faktiskt. En smaksak! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar


Vill du synas här? Ta kontakt!